12 grudnia w Imbramowicach  odbyły się warsztaty kulinarne- dania lokalne i tradycja. Nasi uczestnicy mieli okazję poznać tajniki przygotowania kurczaka i innych mięs, a także pierogów! Pierogi są nieodzownym elementem świątecznego stołu, a także tego codziennego. Po nauce, bacznej obserwacji procesu przyrządzania dań i pomocy w ich przygotowaniu przyszedł czas na wyczekiwany moment- degustacja! Warsztaty dla prawdziwych miłośników kulinariów! To był bardzo miło i owocnie spędzony czas. Zajęcia były… cóż, po prostu pyszne!  

Serdecznie zapraszamy warsztaty rękodzieła- dekoracje świąteczne 21 grudnia 2023 r. od godz. 14:30 w Polanicy- Zdrój!

Więcej informacji:

sul@diecezja.swidnica.pl

510 106 083

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *